Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 31 October 2012

~WAKIL RAKYAT SEDAP TIDUR,KLANG BANJIR~


HUJAN-HUJAN NI TAHU LAH SEDAP TIDOR..MANA LAR PERGINYA WAKIL RAKYAT DIA YE...
TU LAR SALAH PILIH LAGI...KAN DAH KENE...

Banjir lagi !! Hujan lebat beberapa jam tadi di kawan sekitar Klang menyebabkan beberapa kawasan di sekitar Klang di naiki air. Selepas menerima panggilan daripada sahabat dari Taman Sentosa, saya terus kesana dan melihat keadaan kawasan yang di naiki air. 

Dalam masa sebulan ni jer sudah 3 kali kawasan ini di naiki air. Ini semua berpunca daripada masalah perparitan dan pengaliran yang belum ada penyelesaian. Sila rujuk pada artikel saya yang lepas pada tarikh 19 Oktober 2012.

"Lebih baik semua wakil rakyat Kota Raja letak jawatan !! bagi sahaja wakil rakyat Barisan Nasional yang menjaga kami" - Ini pesanan daripada seorang penduduk Taman Sentosan pada 19 Oktober 2012


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...