Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 19 December 2012

~BTK:APA itu BTK???~


BTK tu untuk pengetahuan para pembaca Blog Anak Jati Malaya adalah Belia Team Kerajaan(BTK)...hehe saja se pon nak reka2..bukan apa mengikut pendapat Anak Jati Malaya sendiri tiada lagi group2 yg ditubuhkan atas nama Belia Team Kerajaan(BTK).Pendapat je pon.

Menurut maklumat sumber yang Ajm terima dr sumber blog Belia Bangkit Sehingga 11 September 2012, bilangan pertubuhan belia yang berdaftar adalah sebanyak 8,148. Manakala bilangan belia yang menjadi ahli pula adalah seramai 2.5 juta orang. Wooowww ramai tu...

Tapi drpd jumlah tersebut didapati jumlah diantara 413 dikatakan tidak aktif dengan tidak dapat menyertakan Penyata Tahunan seperti mana diwajibkan semenjak didaftarkan dan langkah ke arah pembatalan sedang dilaksanakan.

 
BTK : Belia Team Kerajaan

~Panas!!!!AES MEMBEKU!!!KIH KIH KIH~


PUTRAJAYA: Jabatan Peguam Negara (AG) memutuskan untuk membekukan semua prosiding mahkamah berkaitan dengan saman yang dikeluarkan di bawah Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES).

Ini bagi memberikan masa diambil untuk mengkaji kebimbangan undang-undang yang telah dibangkitkan dalam kes-kes ini.

"Ekoran perkara-perkara yang dibangkitkan oleh beberapa pihak berkenaan dengan undang-undang dan aspek teknikal, maka pihak Jabatan Peguam Negara memutuskan untuk meneliti segala aspek berkenaan dan semua prosiding dibekukan sehingga kebimbangan ditangani.

"Satu keputusan akan dibuat dalam beberapa hari lagi berkenaan isu-isu yang telah dibangkitkan," kata kenyataan jabatan itu.

Kenyataan itu bagaimanapun, menambah bahawa saman AES yang dikeluarkan oleh Jabatan Pengangkutan Jalan masih sah.

~BERITA PECAH:Bukti Pembunuh Career Ust Fathul Bari dijumpai!!!~


Ustaz Fathul Bari CEO Ilmuan Muda Umno (Ilmu) nama yang tidak asing lagi buat rakyat Malaysia .Sejak beliau menonjol dan membidas isu-isu berkaitan akidah dan fahaman golongan tertentu di dalam Parti PAS, berbagai-bagai cara deme gunakan untuk membunuh karektor Ustaz Fathul Bari.

Apa nak diheran kan berbagai cara digunakan untuk menjatuhkan career ustaz fathul bari.Mereka sememangnya takut dengan keupayaan ,pengaruh dan kredebaliti ustaz Fathul.Bagi Anak Jati Malaya ia satu yang merugikan pas sendiri.Ini kerana apa guna nya kita berbalah,kita kan satu kiblat.


Apa ke heinya yop sanggup buat page yang memburukkan pihak lain.Page yang diberi nama Ilmuan Muda UMNO (ALAU) adalah satu page yang sengaja direka utk memburukkan career Ustaz Fathul Bari
Kewujuddan page ini sahaja dibiarkan utk kita melihat apa gerak-geri yang sedang mereka lakukan.

Setelah diasak dan amaran tindakan undang-undang akan diambil terhadap admin Page Palsu Ilmuan Muda UMNO ini, terus kecut telor menukar logo dengan menambah sedikit diruang atas logo sebenar.Tau pun takut.  Jahatnya deme ni.

lagi cerita disini



~Pusing-pusing Sidang Dun!!!~


Semalam 18/12/2012 lagi sekali si nga tu main pusing pulak di sidang dun dengan mengatakan blogger sekupang dua mengaku bersalah memfitnah, meminta maaf pada beliau serta makamah mengarah menarik balik artikel berkenaan seprti mana yang dia dakwa...

Cerita yang sebenarnya ialah Apa yang terjadi ialah pihak-pihak yang terlibat telah bersetuju menarik balik kes masing-masingdengan kos ditanggungsecara sendiri seterusnya suatu penghakiman Persetujuan telah direkodkan di Makamah tersebut, Saya ingin menegaskan bahawa kes fitnah yang dibawa oleh Nga terhadap saya dan juga tuntutan  balas fitnah saya terhadap beliau tidak pernah dibicarakan dan diputuskan oleh makamah

sekupang dua juga didalam blog rasminya juga mengharapkan nga di hadapakan ke Jawatankuasa Hak dan Kebebasan di bawah Artikel 35 dimana Seorang Ahli Dewan MESTILAH  bercakap BENAR! 

Beliau juga berkata"APA-APA PUN TEMAN SEBAGAI RAKYAT JUGA BERPENDAPAT, JANGAN BERBOHONG DALAM SIDANG DEWAN, KALAU BERANI BERBOHONG DALAM SIDANG APATAH LAGI DENGAN RAKYAT?"

layan terus di Sekupang duas <<--klik sini utk cerita di blog sekupang dua

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget