Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 19 December 2012

~BERITA PECAH:Bukti Pembunuh Career Ust Fathul Bari dijumpai!!!~


Ustaz Fathul Bari CEO Ilmuan Muda Umno (Ilmu) nama yang tidak asing lagi buat rakyat Malaysia .Sejak beliau menonjol dan membidas isu-isu berkaitan akidah dan fahaman golongan tertentu di dalam Parti PAS, berbagai-bagai cara deme gunakan untuk membunuh karektor Ustaz Fathul Bari.

Apa nak diheran kan berbagai cara digunakan untuk menjatuhkan career ustaz fathul bari.Mereka sememangnya takut dengan keupayaan ,pengaruh dan kredebaliti ustaz Fathul.Bagi Anak Jati Malaya ia satu yang merugikan pas sendiri.Ini kerana apa guna nya kita berbalah,kita kan satu kiblat.


Apa ke heinya yop sanggup buat page yang memburukkan pihak lain.Page yang diberi nama Ilmuan Muda UMNO (ALAU) adalah satu page yang sengaja direka utk memburukkan career Ustaz Fathul Bari
Kewujuddan page ini sahaja dibiarkan utk kita melihat apa gerak-geri yang sedang mereka lakukan.

Setelah diasak dan amaran tindakan undang-undang akan diambil terhadap admin Page Palsu Ilmuan Muda UMNO ini, terus kecut telor menukar logo dengan menambah sedikit diruang atas logo sebenar.Tau pun takut.  Jahatnya deme ni.

lagi cerita disiniNo comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...