Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 19 December 2012

~BTK:APA itu BTK???~


BTK tu untuk pengetahuan para pembaca Blog Anak Jati Malaya adalah Belia Team Kerajaan(BTK)...hehe saja se pon nak reka2..bukan apa mengikut pendapat Anak Jati Malaya sendiri tiada lagi group2 yg ditubuhkan atas nama Belia Team Kerajaan(BTK).Pendapat je pon.

Menurut maklumat sumber yang Ajm terima dr sumber blog Belia Bangkit Sehingga 11 September 2012, bilangan pertubuhan belia yang berdaftar adalah sebanyak 8,148. Manakala bilangan belia yang menjadi ahli pula adalah seramai 2.5 juta orang. Wooowww ramai tu...

Tapi drpd jumlah tersebut didapati jumlah diantara 413 dikatakan tidak aktif dengan tidak dapat menyertakan Penyata Tahunan seperti mana diwajibkan semenjak didaftarkan dan langkah ke arah pembatalan sedang dilaksanakan.

 
BTK : Belia Team Kerajaan

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...