Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 3 August 2013

PANAS !!! IBU ALVIN SAHKAN ALVIN BUKAN ANAKNYA???



Ibu Alvin Kecewa Kebodohan Anaknya | Ibu kepada blogger Alvin Tan telah dipanggil untuk memberi keterangan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) pada Isnin ini jam 10.00 pagi.




Peguam kepada Tan Chong Joo Tian mengesahkan SKMM menghubunginya untuk bercakap dengan ibu kepada Tan.

"SKMM menghubungi pejabat saya dan beritahu mereka mahu ambil kenyataan dari ibu Alvin. Untuk mengelakkan terjadi sesuatu dan menghentikan mereka ke rumah untuk menahannya, saya akan bawa dia ke SKMM pada pagi Isnin," kata Chong kepada The Malaysian Insider.

"Saya tanya mereka mengapa mahu panggil ibu Alvin tetapi mereka tidak menyatakan sebabnya." Menurut Chong, beliau sudah meminta SKMM mengeluarkan surat secara formal.

Dalam wawancara bersama The Malaysian Insider baru-baru ini, Puan Tan juga mengakui perbuatan pasangan itu yang gemar digelar Alvivi, sebagai bertentangan dengan budaya kehidupan di Malaysia.




"Saya terkejut apabila tersebar isu video seks sebelum ini. Saya beri amaran kerana Malaysia sebuah negara konservatif, bukan seperti negara Barat," katanya yang menyedari kecenderungan Alvin berbeza dengan rakan seusianya.

Selain itu, beliau berkata, keluarganya juga diganggu orang tidak dikenali hingga mereka berasa trauma dan hidup dalam serba kebimbangan.

"Selain tekanan fizikal dan emosi, kami juga berdepan masalah beban kewangan yang besar seperti kebanyakan keluarga sederhana lain. Kami tidak kaya.

"Dan, kejadian ini menambahkan masalah kewangan kami," katanya.

Menceritakan detik perbuatan anaknya berkaitan paparan video s@ks dan Bak Kut Teh 'halal' diketahuinya, beliau mengakui berasa kecewa dengan Alvin.




"Sangat payah untuk ditelan. Secara mudah, saya tidak memahami dunia Alvin. Tapi mereka hanya dua anak muda. Masih mentah dan mudah melakukan kesilapan bodoh," katanya lagi. Kepada ibu Alvin, terimalah hakikat bahawa kerana mulut badan binasa!

Dan andainya kita merujuk tahap pelajaran Alvin (National University Of Singapore), pasti kita tidak akan setuju dengan kenyataan ibu Alvin kononnya masih mentah. Printscreen twitter di atas juga jelas menunjukkan kebiadapan habitual Alvin.

CINA BANGSAT NI MEMANG CELAKA!!! NAMEWEE MENGAMUK LAGI !!! KALI INI KISAH 'THE NEW VILLAGE' !!! VIDEO INSIDE !!!


tu diaaa... saya dah agak dahh.mesti mamat ni akan mengamuk pasal cerita komunis tu.maakk aiiihh,bila pula cerita komunis dikatakan sejarah penting untuk malaysia ??? siapa yang cakap tu namewee ??? kepada kerajaan malaysia terutama Datuk Seri Shabery Cheek,jangan bagi muka kat namewee,tengok apa dah jadi.semua dimakinya.malas nak ulas-panjang 

LIHAT VIDEO DI BAWAH 
 


mari kita beramai-ramai flag video tahap sampah ini supaya dibuang oleh pihak you tube

KLIK DI SINI

DAN 

KLIK DI SINI

UNTUK SELANJUTNYA

RENUNG-RENUNGKAN

VIDEO PANAS !!!! BANGLA BELASAH MELAYU!!! RASISNYA



Kah Kah Kah MACAM CITER HINDUSTAN!!

PANAS !!! BUKTI KUAT ORDINAN DARURAT DAN ISA DIKEMBALIKAN



SEJAK akhir-akhir ini kita dapati pelbagai insiden yang cukup meresahkan berlaku dalam masyarakat kita.

Perbuatan hina-menghina sesama agama, keturunan semakin menjadi-jadi.

Bab jenayah jangan ceritalah…rompak, samun, bunuh semakin kerap dilaporkan.

Lebih menakutkan, kes bunuh menggunakan senjata api juga semakin tinggi kekerapannya.

Gambar dan video mengenainya mudah saja diperoleh dan disaksikan dalam platform media sosial seperti blog, Facebook dan sebagainya.kes-tembak-guru-pembunuh-upahan

Baca Lagi SINI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget