Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 18 December 2012

~HOT!!!GADIS-Gadis minum ayor kencing syaitan~


Assalammualaikum,
 Mungkin kita semua dah biasa pun tengok gambar-gambar kat bawah ni.
Tapi inilah realiti kehidupan atas nama kemajuan dan kemodenan, maka anak-anak gadis kita hanyut dalam khayalan.
Banyak lagi perkara-perkara yang amat-amat memalukan berlaku di luar sana. 
Kita hanya mampu melihat mereka tanpa dapat melaku kan apa-apa tindak kan yang dapat menyedarkan mereka ini dari terus hanyut.
Gadis-gadis ini mungkin anak-anak kita, adik-adik atau siapa pun, mereka ini... HARUS DI SELAMAT KAN.. 



bangga sangat dpt minum ayor kencing syaiton...masyallah apa nak jadi...


Begitu berbangga nya mereka-mereka ini menikmati kelazatan air kencing setan tu, tidak kah mereka merasa malu dan kesian kepada diri mereka sendiri. 
Tidak kah mereka terfikir tentang mak ayah mereka. 
Di saat-saat tengah gembira macam ni,mana nak fikir tu semua kan. Kalau lah ketika ini malaikat maut datang mencabut nyawa mereka. Sudah terlambat bagi mereka untuk kembali...
  wasalam..

~HOT!!!!Maria Farida Join Super GT..WOOOOOWWW~

maria farida

wooowwww....Di bawah terik matahari, hot mom Maria Farida menyerlah dengan baju merah membaranya ketika Super GT di Sepang International Circuit baru-baru ini. Pasti ramai gadis-gadis litar yang cemburu dengan keanggunan Maria Farida yang pastinya mencuri tumpuan ketika itu. Ke”vogue”an Maria Farida memang sangat jelas terserlah.

lagi gambar disini


~Subhanallah!! | Lelaki dengan wajah bercahaya dirakamkan di dalam Masjid Nabawi~


alangkah indahnya hidup ini,andai dapat kucium tangan mu...alangkah indahnya hidup ini berada di pangkuanmu..klip video yang anak jati paparkan ini adalah ingin menunjuk pada semua penonton kebesaran dan kekuasaan Allah s.w.t.

gerun jgk tengok video ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget