Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 29 September 2013

PANAS !!! CALON NKP AZWANBRO UPAH BLOGGER???


Nama AzwanBro Kini menjadi sebutan para perwakilan pemuda UMNO khususnya . Nama yang tidak asing dinegeri Perak dengan berjawatankan Ketua pemuda UMNO Perak .Kali Ini aku berkesempatan membaca satu entri daripada Blog Double Y ,Menurut Blogger tersebut ,Azwan Bro telah mengupah Blogger,Betulke??

Sedikit kata-kata dari blog Double Y yang teman dapat petik . Penyokong Jamawi Jaafar tampil dengan hujah konon JJ akan menang kerana dia lebih popular di pusat, penyokong Lokman Adam pula tampil dengan hujah bahawa Lokman Adam bakal memenangi jawatan nombor dua dalam pergerakan pemuda berdasarkan populariti carian google. 

Manakala penyokong Azwanbro yakin perwakilan akan memilih Azwanbro berdasarkan kejayaannya mengetuai Pemuda UMNO di Perak begitu juga dengan saya. Keyakinan ini berdasarkan perjalanan politik, kelulusan serta hasil usaha yang dilakukan oleh Azwanbro di Perak.

TERKINI !!! AKU MENCABAR AMBIGA AGAR PANTAU PEMILIHAN CEC DAP DULU SEBELUM NAK CONDEM PRU

Pemilihan Cec yang hanya menguntungkan sebelah pihak sahaja diharapkan  pDa pemilihan yang akan datang berpaksikan integriti . Ini kerana apa yang akumlihat dari perpektif dari seorang rakyat adalah pemilihan cec ini hanya syok sendiri.

Hari ini , aku sendiri ingin mancabar Ambiga agar diadakan Bersih DAp utk pemilihan CEC Dap yg aq nmpak ke araha yang menguntungkan sebelah pihak bg mengekalkan kuasa sahaja. 


Oi ambiga sebelum kau nak bersihkan pilihanraya umum Malaysia ,baik kau pergi buat tuntutan kat Dap agar disegerakan pembersihan didalam pemilihan Cec itu sendiri.

Jangan hanya pandai berkata,berteriak sana sini ,tengking sana sini,tuduh sana sini , mengatakan pilihanraya dalam negara tidak adil walhal apa yang aku lihat pru adalh satu medan yang baik utk pemilihan walhal dlm pemilihan parti korang sendiri tak berapa nak betul n tak menyakin.

Hey kemonlah aku cabar kau ni . Bersihkan dulu parti ko daripada nak bersihkan pru . 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget