Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 29 September 2013

TERKINI !!! AKU MENCABAR AMBIGA AGAR PANTAU PEMILIHAN CEC DAP DULU SEBELUM NAK CONDEM PRU

Pemilihan Cec yang hanya menguntungkan sebelah pihak sahaja diharapkan  pDa pemilihan yang akan datang berpaksikan integriti . Ini kerana apa yang akumlihat dari perpektif dari seorang rakyat adalah pemilihan cec ini hanya syok sendiri.

Hari ini , aku sendiri ingin mancabar Ambiga agar diadakan Bersih DAp utk pemilihan CEC Dap yg aq nmpak ke araha yang menguntungkan sebelah pihak bg mengekalkan kuasa sahaja. 


Oi ambiga sebelum kau nak bersihkan pilihanraya umum Malaysia ,baik kau pergi buat tuntutan kat Dap agar disegerakan pembersihan didalam pemilihan Cec itu sendiri.

Jangan hanya pandai berkata,berteriak sana sini ,tengking sana sini,tuduh sana sini , mengatakan pilihanraya dalam negara tidak adil walhal apa yang aku lihat pru adalh satu medan yang baik utk pemilihan walhal dlm pemilihan parti korang sendiri tak berapa nak betul n tak menyakin.

Hey kemonlah aku cabar kau ni . Bersihkan dulu parti ko daripada nak bersihkan pru . 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...