Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 6 August 2013

Panas Ucapan Misteri Azwan Bro semasa Pau 2012???

Kredit to brojinggo.blogspot.com

Umno harus ada zuriat politik yang berkualiti untuk memastikan kelangsungan kuasa terutama dalam suasana politik semasa yang kian mencabar, kata wakil Perak Khairul Azwan Harun.

Katanya, zuriat berkualiti yang dimaksudkan itu harus memiliki ciri-ciri taat setia, mesra islah dan mensyukuri nikmat.

"Taat setia ini penting kerana jika kita lihat pihak di sebelah sana yang ditanam bukanlah perjuangan untuk mengangkat citra agama bangsa dan negara, sebaliknya membentuk generasi yang patuh membuta tuli kepada pemimpin yang ingin merosakkan keamanan, kesejahteraan dan kemakmuran negara.

"Dalam konteks parti keramat ini, kita ingin melahirkan zuriat yang sentiasa meletakkan perjuangan serta matlamat parti mengatasi kepentingan lain dan pada sepanjang masa menggalas nama Umno di pundak mereka.

"Ini sekaligus melenyapkan sifat individualistik mensabotaj perjuangan," katanya ketika membahaskan usul ucapan dasar presiden di perhimpunan agung Umno 2012 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC.

Read more at http://brojinggo.blogspot.com/2012/11/ucapan-perbahasan-ketua-pemuda-perak.html#PGhuJOtBiqcGLgIo.99

Tahukah Anda!!! Betapa Bangsatnya Balaci Zambry ,Si Botol Kicap???

Sangat kelakar betul apa yang dipermainkan oleh Kicap aka mat Botak yang bejet ensem lagi kacak.

Mamat ni dulu pernah jadi balaci Zambry dulu.Bekerja sbg SelUA Mb je .. hahah kaki penipu n kaki kencing orang .

Botak oh botak ko ingat aku tak tahu game kau ke hah nak bagi group kami bergaduh sesama sendiri .Hey botak kau silap lah .Awal lagi kami dah dapat hidu apa yang kau nak buat pada group kita orang.

Kau memang macai betul la Botak.Botak pendek tak gune.hahaha .Kau ingat kau buat macam tu supaya kami akan jadi marah n serang chif kami ye.Hey kau silap lah Botak.Kau Silap besar .

Yang pasti Botak yang aku maksudkan bukan la Zambry.. Kome rakyat Perak mesti tahu siapa kicap sebenarnya ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget