Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 6 August 2013

Tahukah Anda!!! Betapa Bangsatnya Balaci Zambry ,Si Botol Kicap???

Sangat kelakar betul apa yang dipermainkan oleh Kicap aka mat Botak yang bejet ensem lagi kacak.

Mamat ni dulu pernah jadi balaci Zambry dulu.Bekerja sbg SelUA Mb je .. hahah kaki penipu n kaki kencing orang .

Botak oh botak ko ingat aku tak tahu game kau ke hah nak bagi group kami bergaduh sesama sendiri .Hey botak kau silap lah .Awal lagi kami dah dapat hidu apa yang kau nak buat pada group kita orang.

Kau memang macai betul la Botak.Botak pendek tak gune.hahaha .Kau ingat kau buat macam tu supaya kami akan jadi marah n serang chif kami ye.Hey kau silap lah Botak.Kau Silap besar .

Yang pasti Botak yang aku maksudkan bukan la Zambry.. Kome rakyat Perak mesti tahu siapa kicap sebenarnya ..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget