Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 14 December 2012

~KISAH MALAM JUMAAT~


Seorang Bos di sebuah syarikat telah melakukan gangguan seksual kepada setiausahanya sendiri dan tindakan ini telah di beritahu kepada isterinya sendiri. Berikut adalah cerita kejadian ini:

Alkisah ada seorang lelaki yang berusia lewat 50an dan bekerja sebagai CEO disebuah syarikat yang besar di KL… Pada suatu hari tu… Bos ni memanggil la dia punya setiausaha masuk ke ofisnya… seperti biasa setiausahanya pun masukla…
Tolong buatkan saya surat untuk kita punya client…Si Bos ni pun mula la cakap dia punya mukadimahnya…biasa la Bos… malas nak tulis… cakap punya cakap… Boss ni pun bangun…dan berjalan-jalan pusing-pusing meja sambil tangan masuk dalam poket seluar…10 minit kemudian acara mengarang ayat pun habis… sisetiausaha pun mula bersuara…
Setiausaha: Bos… pagi tadi kan… masa saya nak datang ke Ofis…saya nampak pintu garage bos terbuka…
Bos : (Dalam keadaan kelam kabut) ye ke… tak apa, nanti saya call rumah… terima kasih…
Si setiausaha pun blah balik ke meja dia… dan si Bos pun call rumah dia tanya wife dia…
Bos : Yang… tolong tengokkan garage rumah kita… pintu dia terbuka la…
Bini : Tak la bang… baru tadi saya tengok… mana ada terbuka…
Bos : Iye… terbuka.. cuba pergi tengok semula.
Bini : Tidakkkkk, tertutup… saya tahu la bang…
Bos : Pergi la tengok.. kalau tak terbuka macam mana orang boleh nampak?????
Bini : Okay la… okay la…
Setelah setengah jam kemudian… masa Bos ni tengah relek-relek…baru dia perasan yang zip seluar dia terbuka… (dah memang perangai dia tak suka pakai underware… ) maka nampaklah…mengelabahlah si Bos ni memikirkan mana macam nak cover malu kat seketeri dia tu…dan petang yang sama juga…
Bos : Errr… tadi pagi masa you nampak garage I terbuka… ada tak you nampak BMW kat dalam tu?
Setiausaha : Tak… yang I nampak cuma ada ‘Mini Cooper’ dengan dua tayar depannya pancit!!!!!.
Kisah ni aku Copy Paste jer....
P/S :  Moral dalam cerita ini, janganlah lupa nak tutup zip seluar kalau tak, tak tahulah kereja apa pulak yang keluar lepas ini

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget