Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 13 February 2013

Abby keluar fatwa kata UMNO/BN MUSUH ALLAH SWT !!


Inilah hasil benih benih kebencian yang diserapkan oleh Pas Kepada Ostajah Abby selaku pemegang fatwa fatwa sesat dari Pas.. Entah apa nak jadi dengan Ostajah sekor ni sampai kata UMNO/BN musuh Allah..

Kepada Abby, aku nak pesan satu saja..Dah berhijrah macamana sekali pun belum tentu kau dah cukup berilmu..Ramai lagi ulama ulama dalam Umno lebih tinggi kefahaman tentang Islam dari kau..Jangan nak over sangat guna nama Allah untuk kepentingan politik kau tu..

Sedarlah diri sikit..Politik kau tak kemana pun kalau sesama Islam pun kau dah tanam kebencian..Kau baru setahun jagung dalam arena politik ni..Apa yagn kau buat Allah sentiasa perhatikan bahkan setiap ayat ayat yang ditulis dalam twitter kau tu..


SUMBER:http://medantempurkedah.blogspot.com/2013/02/panass-pemegang-fatwa-sesat-pas-kata.html

1 comment:

  1. Perhaps Abby it's time for you to reflect upon your roots. Are you so desperately seeking for attention? I certainly feel glad that you have shown repentance??? but I fell sorry for you and your incessant blatant foulmouth statements you are making about others which make your recourse questionable!!! Reflect on yourself Abby! reflect and develop sanity!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget