Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 13 May 2013

GEMPAR... GURU PENOLONG KANAN AJAR MURID SEKOLAH JADI BIADAP !!!KURANG AJAR BETUL !!!


Ini memang dh melampau, pendedahan ini memang memalukan seluruh intsitusi guru malaysia. Semakin di biarkan semakin menjadi-jadi perangai puak pakatan haram ni. Terbaru adalah luahan dari seorang bapa mengenai sikap guru di sekolah anaknya belajar. Kerajaan sepatutnya mengambil tindakan yang tegas terhadap guru ini. Apa-apa pon korang baca tentang luahan dari seorang bapa di bawah...



Wajah Guru Penolong Kanan Seksyen 19 Shah Alam,

Salam tuan,
Hari ini ada satu Penolong Kanan sekolah anak saya cakap pasal politik dlm kelas anak. Sapa yg sokong BN berdiri atas kerusi. Anak saya dan 17 org lagi murid2 pun berdiri atas kerusi dan disoal kenapa pilih BN. Anak saya jawab sebab Dato Nawawi dan cikgu tersebut mencebik dan suruh duduk.

Cikgu tersebut juga menulis di papan hitam berkenaan manifesto BN dan PR. Beliau mengatakan PR bijak dan BN bodoh. Esok saya nak jumpa Pejabat Pegawai Daerah dan adukan perkara ini. Cikgu tersebut kurang ajar. Ini berlaku di Sekolah Rendah Kebangsaan Seksyen 19, Shah Alam. Nama guru Shamsuddin bin Majid, guru Ko-Kurikulum (koko) .

6 comments:

  1. Duri dalam daging macam ni ada di mana-mana. Sampai bila mereka akan dibiarkan bermaharajalela?

    ReplyDelete
  2. Tukar kan saja cikgu tu ke kawasan pendalaman Sarawak..baru dia kenal langit tinggi rendah..BN skrg ini jangan jadi terlalu berlembut. Laksanakan ketegasan sebagai pengajaran...

    ReplyDelete
  3. Jgn tunggu lama2!! hanto pengkhianta tu ke Sarawak, bio dia paham bahawa Malaysia ni beso!! Nak g ngajo naik bas pastu naik bot panjang sambung perjalanan naik speed boat dan utk tiba ke sekolah jln kaki...non diseberang baru nampak sekolah!

    ReplyDelete
  4. Guru yang kurang cerdik sebegini perlu dihantar ke pendalaman supaya lebih cerdik dan bijak. Jangan jadi bodoh untuk menjadi seorang pendidik anda perlu elak dari menghasut dan merosakkan minda fikiran anak-anak. Guru yang bodoh dan dungu begini tidak diperlukan oleh KPM.

    ReplyDelete
  5. Di tempat saya ada guru begini tetapi tidaklah menyokong sampai terbuka. Sok sek sok sek di belakang dan sesekali 'share' portal yang menyiarkan kebencian kepada kerajaan,. Kita tahulah di mana stand mereka.

    Tapi sejak PAS dan PR gagal menguasai Putrajaya pasca PRU 2013, mereka senyap sahaja, mungkin sebab terkejut gagal menguasai Parlimen sebaliknya DAP yang menjadi kuasa majoriti.

    Ada tanda-tanda kesedaran terhadap penyatuan bangsa. Harap-harap Melayu-Islam yang berbeza pandangan politik ni boleh duduk semeja dan berbincang demi kebaikan ummah.

    ReplyDelete
  6. HARAP PADA 16 MEI NI SEMPENA HARI GURU WARTAKANLAH KAWASAN SEKOLAH SEBAGAI ZON NEUTRAL POLITIK DEMI ANAK-ANAK YANG DIDIDIK.SESIAPA YANG BERPOLITIK ATAU BERUNSUR POLITIK KEPARTIAN DISEKOLAH BOLEHLAH DIKENAKAN TINDAKAN DISIPLIN DAN TATATERTIB.......SEKOLAH ADALAH UNTUK SEMUA..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget