Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 30 May 2013

SEBARKAN !!! Identiti Facebooker Pakatan Menghina PDRM Dengan Cara Yang Cukup Biadap Tersebar..Facebooker Pakatan yang menggunakan nama samaran rakyat Anarki ini sering tampil dengan komen-komen pedas yang rutinnya mengutuk dan memgitnah kerajaan.


Terbaharu, Nuramin yang kelihatan lembut ini mencapai tahap melampau pabila secara terang-terangan 'menganjingkan' Polis DiRaja Malaysia dengan cara yang cukup melampau dan menghina.

Pesanan aku, jangan jadikan kebebasan dalam media sosial ini sebagai tiket untuk sesuka hati berkata apa saja tanpa ada hadnya..

Apa tunggu lagi, Anarki yang digambarkan ganas dan kasar sebnarnya serupa NYAH ini nantikanlah kunjungan polis ke kediamannya..

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...