Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 17 May 2013

PANAS TERIK !!!! KERAJAAN MALAYSIA AKAN TERGULING BAGAI KERAJAAN IRAQ TAHUN INI JUGA !!!

Grup penyokong Pakatan Rakyat akan menggulingkan Kerajaan Barisan Nasional tahun ini juga kata, Haris Ibrahim wakil grup yang mengelar diri mereka Asal Bukan UMNO. Bagi mereka jalan melalui pilihan raya tidak akan dapat menukar kerajaan dan jalan yang ada adalah di jalan raya. 


Menurut Haris Ibrahim – iniBUKAN SATU UGUTAN TETAPI INI SATU JANJI. Grup ini memaklumkan bahawa turun ke jalan raya adalah satu-satunya cara untuk menggulingkan kerajaan yang ada hari ini kerana kerajaan yang ada tidak demokratik malah telah menggunakan kuasa untuk memastikan kemenangan.
Dalam masa yang sama Ketua UMUM PKR, Anwar Ibrahim menolak tindakan tersebut dan mengatakan bahawa PKR tidak akan menyokong keputusan untuk turun ke jalan raya. Mereka akan mengadakan perhimpunan demi perhimpunan untuk mendesak rakyat melakukan perubahan.
Turut menyatakan hasrat untuk memulakan gerakan ke jalan raya adalah Hishammuddin Rais – aktivis dan Adam Adli yang mewakili pelajar. Semua mereka mengatakan bahawa mereka akan mula membuat perencanaan untuk turun ke jalan raya bagi mendesak perubahan. Adakah ini akan berlaku?

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...