Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 6 May 2013

PANAS !!! Tsunami Pula Landa Politik MalaysiaAssalamualaikum dan salam sejahtera

Keputusan Pilihanraya Umum ke-13 telah diketahui oleh kita semua, yang mana ALLAH telah mentakdirkan MALAYSIA masih lagi dipegang oleh BARISAN NASIONAL. YANG KHAWARIJ masih selayaknya bergelar KHAWARIJ. 

PRU 13 ini juga menjelaskan polarisasi kaum di Malaysia semakin menebal selain menunjukkan wujudnya politik 'KUDA MENGKUDA' yang sedang berlaku terutama sekali di pihak yang bergelar PAKATAN.
Ternyata teori 'PIL KUDA' yang diperkenalkan oleh HADI AWANG tepat pada sasaran apabila menyaksikan negeri PAS kedua selepas KELANTAN iaitu KEDAH TUMBANG KEPADA KERAJAAN PERSEKUTUAN MALAYSIA. Ini satu bukti bahawa PAS sebenarnya TIDAK KUAT dan TIDAK DOMINAN dalam arus politik ISLAM dan MELAYU. PAS ternyata sebagai parti 'cukup rasa' dikalangan Pakatan.

Kegagalan PAS dan PENINGKATAN KERUSI DAP menunjukkan SIAPA yang MENJADI TUNGGANGAN SIAPA.


Maka dengan itu, kami rasa sudah tiba masanya kita, ORANG ISLAM DI MALAYSIA bersatu kembali atas dasar AQIDAH. 

Kami juga menyeru umat ISLAM memberhentikan segala persengketaan dan perselisihan. Ayuhlah kita fokus kepada pembanggunan AGAMA, BANGSA dan NEGARA kita yang tercinta. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...