Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 9 May 2013

SIAPA WANITA INI !!! MISTERI BETUL !!!!
''Kenapa Melayu sokong Dap?'' Itu topik hangat yang PR bawa.Video dibawah juga membawa mesej positif tentang perjuangan DAP.Dalam Hati terfikir ''Siapa Makcik ni''? Adakah benar mesej yang disampaikan oleh Makcik diatas?

Gambar dibawah boleh mengambarkan makcik ini hanya Agen DAP untuk berbohong kepada bangsa melayu.Bertudung litup sehingga menutup dagu adalah sekadar pembawa mesej yang dia adalah realiti makcik Melayu.Namanya Fawzia Ariff. Fawzia ini adalah anak kepada Allahyarham Munshi Ariff yang dikatakan terlibat di dalam kes Bank Bumiputera Malaysia Berhad suatu ketika dulu. Nama ibunya Dato Zubaidah Ariff.Dibawah disertakan juga gambar-gambar Siapakah Makcik Agen Dap ini sebenar.#SN harap makcik ini insaf dari menipu.Sekiranya merasakan Dap betul teruskan tetapi hentikan penipuan kepada bangsa yang mudah kena tipu ini iaitu ''Melayu''.
                                     Bersama Nurul Izzah untuk kempen PRU13 di Bangsar


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...