Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 10 June 2013

ANTARA DUA DARJAT !!! APA NASIB HAIRIE OTMAN TERKINI ???



BILA mendengar kisah sedih Hairie Othman agak sedih jugak apabila telah dipulaukan dan dibiarkan terkontang-kanting seorang diri selepas berakhirnya PRU13. Jika sebelum ini puak pakatan terutama pemimpin mereka sibuk mengheret Hairie Othman kehulu-hilir untuk memberi ceramah sehingga setiap hari punyai permintaan sampai 4 kali ceramah. 2 siang, 2 malam. Masa tu memang masyuk gila lah...Bayangkan sekali ceramah dapat RM5000 di darab pula 4 setiap hari...Masyuuuukkkk.....

Tapi time pilihanraya jela berguna... Lepas pilihanraya jadi GILA BABI la macam ni.. Katanya tak ada pendapatan dah sebab dipinggirkan oleh puak pakatan.. Maka GILA MEROYANLAH bekas pelakon ni...

Sedang ramai aktivis pakatan yang meraung melalak di jalanan dengan #BlackOut505 nya... Pemimpin mereka sedang 'sibuk' bercuti di luar negara... Sampai MATI lah korang jadi pencacai..

Sebagai contoh tengok lah lagak Azmin Ali ni di Nuo Camp, Barcelona sedang sibuk memilih baju jersi pasukan bola di sana. Dengarnya lepas ni nak pergi bercuti ke Spain pulak dengan family nya.. Para pencacai dapat ape???

Kesiannya lah pencacai..... kih..kih..kih..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget