Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 13 June 2013

MEMANG BIADAP !!! MAMAT NI BERANI HINA SUMPAH LAKNAT NAMA ALLAH !!!Memang pembangkang makin trdesak sehingga sanggup mmpermainkan sumpah laknat hingga sanggup mempersenda nama ALLAH dlm gurauan mereka. Mohon bantuan pada sesiapa sahaja yg mmpunyai maklumat lelaki sial ni sila beritahu pd kami agar seluruh rakyat malaysia beragama islam tahu bahawasanya mak bapaknya tersalah didik hingga jadi begini... TErima kasih anwar ibrahim kerana menjadikan melayu sebodoh begini..

Ini adalah taktik terbaru yang digunakan oleh macai Anwar untuk memburukan UMNO/BN. Nampak sangat mamat tiga ekor nie penyokong Pakatan. Bagi MKP jika mereka menyokong BN sudah pasti tidak melakukan perbuatan macam nie cuma penyokong pakatan saja berperwatakan tiga suku macam nie.

Sumber dari - mat kilau pinang

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...