Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 28 June 2013

PANAS DAN TERKINI !!! Datuk S Devamany Dilantik Speaker DUN PerakDatuk S Devamany sebentar tadi diumumkan sebagai Speaker Dewan Undangan Negeri Perak Ke-13 pada Mesyuarat Pertama, Penggal Pertama Dewan Negeri Ke-13 yang berlangsung di Ipoh.

Bekas Ahli Parlimen Cameron Highlands itu mendapat 31 undi berbanding calon pembangkang, V Sivakumar yang mendapat 28 undi selepas proses pengundian dijalankan oleh Setiausaha dewan, Rumaizi Baharin.

Pelantikan itu sekaligus menamatkan kontroversi yang tercetus sebelum ini berhubung pelantikan jawatan itu yang dibangkitkan oleh Presiden MIC, Datuk G Palanivel yang mendapat liputan meluas media massa.

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...