Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 16 August 2013

PANAS DAN TERKINI !!! BANGUNAN TEATER DI RAJA SHAH ALAM: SATU LAGI PROJEK GAJAH PUTIH KHALID GAGAP??? BENARKAH


SATU lagi projek gajah putih Khalid Gagap yang hanya melepaskan batok di tangga. Selepas memperolehi projek pembinaan yang bernilai jutaan ringgit, Bangunan Teater Di Raja, Shah Alam dibiarkan begitu sahaja dengan tiada tanda-tanda kerajaan negeri menggunakan aset yang telah terbina.

Bangunan yang telah siap sejak 5 tahun lalu dikatakan tidak pernah digunakan selepas perasmian bangunan tersebut. Daun-daun kering serta sampah sarap bersepah di laman hadapan bangunan bagaikan tidak pernah ada orang yang memasuki kawasan tersebut.

Bangunan ini hanya gah sebagai kawasan melepak bagi golongan muda dan mat rempit yang turut menjadikan dataran Shah Alam sebagai tempat berkumpul. Walaupun pintu pagar berkunci, bermangga namun orang awam bebas keluar masuk melalui parking yang disediakan.

Pengawal keselamatan yang sepatutnya diupah untuk menjaga bangunan juga tidak kelihatan. Umpama bangunan ini didirikan hanya sekadar mengambil hati rakyat dan Sultan Selangor tanpa memberi apa-apa faedah kepada rakyat Selangor khususnya.

Agak-agak berapa percent Khalid Gagap dapat dari projek gajah putih ni???

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...