Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 10 September 2013

Kenapa Azalina Harus Bertanding sbg Naib Ketua Wanita Umno ??

Aku sokong beno dengan kenyataan Dato Hamidah Osman yang mencadangkang agar Azalina Bertanding sebagai Naib Ketua Wanita Umno Malaysia . Menurutnya lagi  Azalina dilihat 'terlalu asing' kepada sayap itu selain tidak pernah berada dalam Wanita Umno selama ini, katanya.

   "Saya tidak fikir dia (Azalina) faham tentang Wanita dan gerak kerja Wanita. Sebab itu saya cadangkan dia bertanding jawatan naib ketua.

   "Supaya beliau berada dalam organisasi dan faham bagaimana organisasi (Wanita Umno) ini bergerak. Ini soal berhubung faktor kemanusiaan...maknanya dalam menggerakkan kerja parti ada part (bahagian) you kena lembut, ada part you kena tegas.

   

Saya setuju secara total yang kita perlukan orang muda, tetapi orang muda yang nak datang itu mestilah faham organisasi itu.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...