Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 26 November 2012

~HIMPUNAN ANTI LYNAS MENYUSAHKAN~

TENGOK TAJUK SEMUA SUDAH TAHU KAN.GERAM DAN BENGANG PON ADA APABILA SUASANA 13 MEI SENGAJA DICETUSKAN KEMBALI OLEH GOLONGAN2 TERTENTU.SANGAT GERAM .
LAGI SANGAT GERAM APABILA KANAK-KANAK KECIL YANG TIDAK TAHU APA SEBENARNYA POLITIK DAN LEBIH KESIAN KANAK SEAWAL-AWAL UMUR 3-7 TAHUN TELAH DIBAWA SEMASA MENJALANKAN PROTES.


MUNGKIN KERANA APABILA TERJADI RUSUHAN KANA2 SEBEGINI AKAN DIPERGUNA DI BARISAN HADAPAN SEKALI BAGI MEMBANTUTKAN PENAHANAN KEPADA PESALAH.

LAGI SANGAT GERAM APABILA RATA-RATA YANG MENGHADIRI BANTAHAN LYNAS NI RATA-RATANYA DARI GOLONGAN CINA SENDIRI.ANAK JATI SANGAT PELIK APABILA SANGGUP BERJALAN KAKI DAN MEMBUAT JALAN SESAK TERUK.


MALAS NAK CERITA TENGOK SAHAJA DISINI:http://aku-tak-peduli.blogspot.com/2012/11/lagi-gambar-gambar-anti-lynas-ke.html DAN http://daengselili.blogspot.com/search?updated-max=2012-11-26T10:00:00%2B08:00&max-results=2

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...