Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 25 December 2012

Pulangkan!!!segera pulangkan pingat???


Teman rasa tak sepatutnya mereka dapat pingat darjah kebesaran yang dikurniakan kepada mereka sekiranya merasakan prinsip parti itu lebih tinggi berbanding penghormatan serta pengiktirafan terhadap kedudukan raja-raja Melayu di negara ini.Manakan tidak dengan Melayu pon tak reti nak hormat ,inikan pula Raja-Raja Melayu sendiri.Heee aduyai.Mengapa le sampai macam tu yop.

Menurut laporan Utusan Yang Dipertua Pertubuhan Pribumi Perkasa (Perkasa) Selangor, Abu Bakar Yahya berkata, dua wakil rakyat pembangkang itu harus mengambil tindakan tersebut jika mereka menuruti 'titah perintah' Pengerusi DAP, Karpal Singh yang melarang mana-mana ADUN atau Ahli Parlimen daripada parti itu menerima sebarang darjah kebesaran yang membawa gelaran daripada raja-raja Melayu. 

Hee pulang kan lar segera pingat tu,banyak lagi yang lebih layak menerima daripada si deme ni.Hmmm sedih bebeeno yop..Memang betul tak layak wuuu kalau tk reti hormat sangat dengan Raja-Raja Melayu.

SUMBER:Utusan

1 comment:

  1. sikap orang melayu kecewa macam tu, menjadikan kita yang menyokong pengiktirafan terhadap kedudukan raja-raja Melayu tercabar dan merasakan dipersendakan selama ini. Jadi kalau tiada perjuangan UMNO yang tegas dan pemimpin pelapis UMNO yang berjuang untuk masa depan Melayu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...