Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 15 January 2013

Pelajar Dibogel !!!


Kejadian membogelkan rakan sebenarnya sering berlaku di serata donia.. kes buli dan bogelkan kawan nih rasanya perlu diberi perhatian dan diharap jangan sesekali terjadi di malaysia..! video gadis kena buli dan dibogelkan oleh kawan2 nih maybe berlaku di negara cina..


yaa... kat atas tuhh aku letak gambar preview amoi yang dibogelkan oleh kawan2nya..  kalau nk tengok videonya, korang boleh lah pergi tgk kat SINI sebab aku malas nak download dan upload semula video amoi kena bogel tuhh kat sini.. (niat nk bagi trafic kat blog kawan2 sama) hew hew hew..

Read more: http://wancikgumuzik.blogspot.com/2013/01/video-18sx-amoi-kena-bogel-dan-dibuli.html#ixzz2I0jYRSrI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget