Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 5 February 2013

Azwan Ali mahu bertanding di Parlimen Pekan Lawan PM.


Betul ker!!!! apa yang aku lihat, rasa macam nak muntah pun ..... Tinggi sangat kot cita AA ni.. Kalau ye pun nak bertanding jadi ahli Parlimen pun. Bagi ler diri tu jadi yang teraik dulu... kot ye pun... nak berangan da hati pulak nak lawan Najib di Pekan sebagai calon Bebas pada PRU13 nanti..

hahahahahahahahah.......... untuk mencapai angan-angan tu... si azwan yang juga adik kepada Azmin Aiskrim yang suka keluarkan kenyataan kontreversi dan sering bergaduh dengan rakan artis bagi menang anugerah tu lu... sekurang-kurangnya macam Dato" Aznil Hj Nawawi. heheheheheh.

Apa menifesto si azwan ni nak janjikan,,,,,agar rakyat boleh percaya dan mengundi...heeeehhh tentulah apa yang diperjuangakan oleh Ambiga n Anuar Ibrahim kot.....

SUMBER

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...