Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 5 February 2013

Guang Eng Setuju PSY datang Penang?


Adeehh! Kesian..kesian..cai-cai Pakatan Rakyat beriya-iya la hentam Kerajaan BN pasal kehadiran Psy Gangnam Style di Rumah Terbuka Tahun Baru Cina di Pulau Pinang. Macam-macam la deme kutuk habis sampai tak sedar diri. Sampai pengsan-pengsan la deme mengutuk dan menghentam. Kesian sungguh meroyan sawan..

Menurut laporan Sinar Harian, Ketua Menteri, Lim Guan Eng menyokong tindakan Barisan Nasional (BN) yang mengundang penyanyi popular Korea, Psy untuk menjayakan sambutan Rumah Terbuka Tahun Baru Cina BN pada 11 Februari nanti.

Menurutnya, beliau yakin dengan kedatangan penyanyi rap itu, ia akan membantu industri pelancongan di negeri ini serta menjangka kehadiran orang ramai dari negara jiran ke persembahan berkenaan.

Lagi

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...