Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 26 February 2013

BONGKAR AKTIVITI PERLOMBONGAN KERAJAAN PAS KEDAH !! #PASKEDAHZALIM #TUKARKEDAH


Inilah kawasan perlombongan yang mencemarkan kawasan perkelahan yang satu ketika dahulu menjadi tarikan pelancong di Kedah..

Sebut saja Lubuk Tupah, ramai orang tahu apa yang ada disini..Dulunya pernah mengegarkan industri vcd cetak rompak apabila terdedahnya rakaman pasangan sedang disekodeng.. Namun kawasan perkelahan ini tetap menjadi tumpuan orang ramai dikala hari minggu..

Namun selepas kerajaan Kedah bertukar tangan, kawasan ini tidak lagi dikunjungi orang ramai kerana terdapatnya aktiviti perlombongan bijih besi secara besar besaran telah membuatkan kawasan perkelahan itu sepi tanpa pengunjung..

Aktiviti perlombongan ini juga mengakibatkan air terjun yang sebelum ini cukup jernih dan digilai ramai jurufoto untuk dijadikan antara spot Photoshot terbaik bertukar wajah..

Dari jernih bertukar menjadi berkarat

Lagi ekslusif:Medan Tempur Kedah

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget