Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 7 February 2013

Penerima BR1M sokong BN terus memerintahSeramai 1200 penduduk di kawasan Pengkalan Barat dan Kampung Pengkalan Pegoh berterima kasih kepada YAB Dato Seri Mohd Najib  kerana memberikan Bantuan Rakyat 1 Malaysia(BR1M) kepada mereka. Dengan bantuan ini dapatlah mereka membelanjakan untuk keperluan keluarga.

 Antaranya penerima BR1M di Kampung Pengkalan Pegoh ialah En Yahya b. Ahmad berumur 60 tahun seorang pemandu kereta sewa. Beliau mengucapkan syukur kepada Allah SWT dengan bantuan yang diterima ini dan dapatlah beliau membeli keprluan keluarga

Penerima seterusnya daripada Taman Seri Sayang, iaitu En Amiruddin Bin Abdullah 68 tahun, seorang pengawal keselamatan. Beliau berharap pengundi yang ingin menukarkan kerajaan berfikir semula kerana hanya kerajaan yang dipimpin Barisan Nasional sahajalah yang mampu menepati kehendak rakyat. "Saya dan 7 orang anak-anak saya akan tetap mengundi UMNO/BN dulu kini dan selamanya', kata En Amiruddin.

Artikel Penuh Sg Rapat

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget