Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 7 February 2013

Ustaz Nasha Memperjelaskan Tentang Perpaduan Antara PAS Dan UMNO Yang Di Pertanggungjawapakan Oleh Majlis Syura


Dalam kenyataan Ustaz Nasha, pada 24 April 2008. Majlis Syura Ulama PAS telah bersidang dan memberi tanggungjawap kepada Tiga orang pemimpin kanan PAS iaitu Presiden, Timbalan Presiden dan Setiausaha Agung parti PAS untuk mencari titik pertemuan dengan UMNO bagi membincangkan permasalahan dan masa depan bangsa Melayu dan Islam di dalam menghadapi senario politik yang mencabar.

Melalui kenyataan yang di berikan Ustaz Nasha, ternyata usaha murni itu sememangnya ada tentangan dari sesetenggah pihak dalam PAS.

Apakah golongan yang menentang kewujudan perpaduan di antara PAS dan UMNO merupakan golongan parasit dalam PAS yang kini di lihat di angkat sebagai pemimpin dalam PAS ?

Apakah ini semua pecaturan dari Anwar Ibrahim dalam PAS supaya PAS tidak keluar dari Pakatan haram ?


SUMBER:UNIT MEDIA KEDAH

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...