Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 7 March 2013

PANAS!!!Ahli PAS Buat Laporan Polis Terhadap Tian ChuaWeh! Apa cerita nih! Ahli PAS sendiri buat laporan polis terhadap Tian Chua Celaka berkaitan dengan kenyataan biadab Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Tian Chua yang menyifatkan insiden pencerobohan di Lahad Datu sebagai sandiwara UMNO turut menimbulkan kemarahan ahli Pas.

Menurut sumber berita Utusan Online,  seramai enam orang ahli parti tersebut tampil membuat laporan di di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Seberang Perai Utara (SPU) Kepala Batas. Menurut laporan tersebut, ahli PAS malu dengan kenyataan Tian Chua tersebut dan menyeru supaya PAS keluar dari Pakatan Rakyat.

Nampak gayanya ahli-ahli PAS sendiri pun tak puas hati dengan Tian Chua ni. Tapi kalau dah pemimpin PAS sendiri yang buat-buat tak tahu kerana keinginan mencapai cita-cita untuk menawan Putrajaya. Pandangan Ahli parti sendiri sanggup diabaikan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget