Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 24 March 2013

Terkini dan terbaru!!!Video Episod Ke dua Anwar Ibrahim Didedahkan Gomo ???


Agak-agak kome la kan siapa ye didalam Video Ni?Ce kome bagi tahu aq... siapa-siapa?Menurut sumber daripada Papa Gomo,beliau mendedahkan 

Anwar Ibrahim Sodomy Mahasiswa Seasons 7 Episode 2 <--- sebelah ni adalah link kepada video Papa Gomo yang telah dikeluarkan baru beberapa minit sebentar tadi.

Tengok jangan Tak tengok.Sumber Papa gomo ,Apa sahaja yang akan didedahkan demi kebenaran untuk rakyat Malaysia pasti sahaja penyokong pembangkang menafikan bahawa individu yang mengalami masaalah moral tersebut adalah Anwar Ibrahim. Mereka akan pertahankan Anwar Ibrahim walaupun bukti didepan mata mereka sekalipun.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...