Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 24 March 2013

Terkini !!! Taliban Ancam Bunuh Musharaf??

Foto

Taliban semalam mengancam membunuh Pervez Musharraf jika bekas Presiden Pakistan itu kembali daripada buangan.

Dalam kenyataan dibuat melalui rakaman video itu, Taliban berkata, mereka akan menggunakan pengebom berani mati dan penembak tepat membunuh Pervez.Ancaman disuarakan Adnan Rasheed yang pernah cuba membunuh Pervez.

Kata Adnan, ‘Mujahidin Islam’ sudah menyediakan skuad khas untuk menghantar Musharraf “ke neraka.” “Ada pengebom berani mati, penembak tepat, unit serangan khas dan pasukan penyerang hebat sedia menjalankan misi itu,” katanya.

Musharraf mencetuskan kemarahan Taliban dan kumpulan lain apabila menyertai AS melancarkan perang terhadap keganasan ekoran insiden serangan 11 September dan melancarkan pembanterasan besar-besaran terhadap kumpulan militan di Pakistan. Dia dijangka pulang ke Pakistan dari Dubai hari ini selepas hampir empat tahun hidup dalam buangan. - REUTERS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...