Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 13 April 2013

Fitnah GIler Beb !!! Spender Stopa Ali Jadi Roti Canai Kah Kah KahHanya orang bodoh sahaja yang akan percaya gambar yang diedit oleh pecacai-pecaci angkat najis pakatan haram. Demi untuk berkuasa mereka sanggup buat apa sahaja walaupun benda haram sekalipun.

Tetapi kalau dalam ceramah di kampung-kampung mereka akan berkata Pas akan membangunkan negara Islam dan akan melaksanakan hukum hudud, oleh itu orang kampung terus terpegun sehingga sanggup berbaring atas jalanraya demi mempertahankan spender Stopa.

Tapi lihatlah jika perkara haram pun mereka mahu pertahankan bagaimana mereka mahu membela Agama Islam.

Diingatkan kepada pengundi Pas dalam N43 Dun Sungai Rapat yang berhasrat untuk mengundi Pas fikirkan kembali jika mahu benda yang haram berleluasa dalam Dun Sungai Rapat undilah PAS (Parti Ajaran Sesat).

"Ingat Pas, Ingat Spender Stopa Ali

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...