Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 26 May 2013

PANAS DAN GEMPAR !!! RONNIE LIU HADIR FESTIVAL BELIA PUTRAJAYA UNTUK UBAT HATI YANG LUKA....???
Kelibat bekas exco Pakatan Selangor, Ronnie Liu di Festival Belia Putrajaya 2013 telah menimbulkan banyak persoalan. Ramai yang berpendapat, Ronnie Liu hadir hanyalah semata-mata untuk memberikan sokongan kepada program anjuran kerajaan.

Ada juga yang berpandangan sinis bahawa kehadiran orang kuat DAP Selangor itu hanyalah semata-mata kerana mahu melepaskan rindu dendam akibat dari kegagalan Pakatan menawan Putrajaya.

Namun yang paling melucukan, ada juga yang beranggapan bahawa Ronnie Liu hadir ke Festival Belia Putrajaya ini adalah diatas jemputan Menteri Belia dan Sukan yang baru iaitu Khairy Jamaluddin.

Walau apapun pandangan yang dilemparkan terhadap kehadiran wakil DAP di Festival anjuran Kerajaan ini, ia sebenarnya membuktikan bahawa Festival Belia Putrajaya 2013 telah berjaya menarik minat pelbagai pihak.

Ronnie Liu sendiri tanpa segan silu meramaikan program kerajaan.., itu belum lagi dikira penyokong Pakatan yang hadir tanpa sebarang lambang parti..

Apapun.., Festival Belia Putrajaya 2013 harus disokong kerana ia adalah untuk generasi masa depan Malaysia.

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...