Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 26 May 2013

KECOH...PERGADUHAN DI FESTIVAL BELIA PUTRAJAYA !!!Dalam kemeriahan sambutan Festival Belia Putrajaya 2013, penganjur turut menganjurkan aktiviti dan program yang ada seperti sambutan Hari Belia Negara tahun lepas. Antara aktivitinya adalah Muay Thai yang terdapat dalam segmen Fit and Fitness. Bertempat di hadapan Galeria dan di perkarangan jalan utama, gelanggang Muay Thai amat mudah untuk dikunjungi. Berlangsung selama 2 hari iaitu 25 dan 26 Mei pasti menjanjikan aksi-aksi dan pertarungan yang hebat.

Peserta yang terlibat terdiri dari yang amatur hinggalah yang bertaraf professional turut serta dalam pertarungan yang diadakan selama dua hari ini.

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...