Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 27 May 2013

PANAS GILA !!! UAI KAHWIN LAGI !!!


Best kan jadi ustaz buat lawak ni, bini lawa ada 3 orang! Ferrari ada, segala kemewahan dunia dia ada dan orang tak marah malah siap buat baju letak muka dan kata ibadatku! 

Wow! Hebat jugak orang kita ni kan, asal ada orang nampak alim sikit habis kita percaya semua tanpa usul periksa sama ada dia layak jadi ustaz atau tidak.

Sekarang dia sudah kaya, isteri ramai lawa-lawa pulak. Hidup mewah. Bagus aku suka at least dia orang melayu Islam kaya. Lebih baik dari cina dap lahanat kaya.

Cuma aku risau apa yang dia bawak ni ok ka? Banyak kenyataan dia ni bercanggah. Sampaikan ada negeri tak iktiraf dia sebagai ustaz. Namun follower dia ramai. Nak buat macamana?

Apa pandangan korang? Nampaknya setakat ini dia minum kopi dalam gelas mekdi pun pengukut dia anggap dia mulia dan berkata benar....

Hmmmm....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget