Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 27 May 2013

BUAT REPORT PASAL DAKWAT KEKAL JE?? REPORT #BLACKOUT505 TAK NAK BUAT KE??



BUAT kali yang ke sejuta kali rakyat Malaysia terutama pencacai angkat najis pakatan tertipu lagi. Habis basah kuyup sekali lagi dikencing dek Perdana Menteri tak jadi ni. Report polis yang dibuat pagi tadi oleh Anwar Ibrahim hanyalah berkaitan penipuan dakwat kekal oleh SPR. Tiada report untuk BlackOut505, tiada report untuk pengundi hantu dan tiada report untuk penipuan pilihanraya. Apa dah jadi?

Hairan dengan sikap fanatik penyokong pakatan yang dok berhimpun siang malam konon berlaku #Blackout505. Last-last Ketua Penipu sendiri datang balai polis buat report HANYA berkaitan dakwat kekal. Itu je? Habis apa motif rakyat diajak untuk berhimpun konon berlaku black out di pusat kiraan undi? Siapa yang tipu siapa ni?

Seingat akulah, yang nak sangat pasal dakwat kekal ni kan puak pakatan sendiri. Konon nak lebih adil dan tiada penipuan. SPR dah betul la buat dakwat kekal. Tapi dakwat kekal tu nak kekal sampai bila? Sampai MAMPOS!!!

Terpulanglah pencacai pakatan ni nak ulas apa...Yang penting korang semua dah kena kencing.....



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget