Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 26 June 2013

BANGSAT BETUL !!! BABI YANG BERNAMA SI SALLY YEN HINA ISLAM !!! CELAKA BETUL !!!


Hinanya agama Islam. Tiada siapa pun yang mahu mempertahankan agama suci Islam. Tindakan penguatkuasa yang lemah menambahkan kekalutan dan menimbulkan keresahan kepada semua penganut agama Islam di negara ini. Jika dibiarkan berleluasa, agama Islam akan dipermain-mainkan sesuka hati oleh penganut agama lain.

Tindakan seorang Cina Bangsat, Sally Yen yang menghina Rasulullah dan agama Islam secara terang-terangan langsung tidak diambil peduli oleh penguasa yang berwajib. Tambahan pula sokongan Ustazah Segera PAS, Abby Abaditerhadap tindakan Cina Bangsat ini menyebabkan Cina Bangsat ini bertambah berani.

Komen terbaru Sally Yen lebih dasyat menghina Islam tanpa dipedulikan langsung oleh penguasa berwajib ataupun pak-pak menteri. Oleh kerana Sally Yen ingin berbangsa Cina, maka (baca sterusnya..)

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...