Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 6 June 2013

Terbaru !!! KEMALANGAN NGERI DI LEBUHRAYA SUNGKAI !!!

Oleh Budak Sri Kinta
Kemalangan ini berlaku di lebuhraya utara selatan berdekatan dengan sungkai perak semalam pada pukul 3 petang. Kemalangan berlaku akibat kecuaian pemandu kereta proton saga berwarna biru yang merempuh di belakang lori 3 tan milik pertubuhan peladang negeri perak yang sedang menukar tayar di tepi jalan. Pemandu proton saga memandu dengan laju sehingga tidak dapat melihat kon penanda yang di letakkan oleh pihak PLUS di tepi jalan tersebut.

Menurut pemandu lori tersebut Jawaris bin mohd sarip, "saya terkejut apabila tiba-tiba sebuah kereta melanggar belakang lori saya. Saya hampir-hampir tercedera akibat kemalangan ini kerana kedudukan saya dengan tempat pelanggaran amat hampir sekali. Saya bersyukur kerana ALLAH masih melindungi diri saya, saya nampak mayat seorang perempuan cina tercampak keluar dari kenderaan".

 Didalam kemalangan ini, seorang perempuan cina terbunuh serta merta, seorang cedera parah, seorang cedera di muka dan seorang kanak-kanak di dalam kereta tidak mengalami kecederaan.No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...