Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday 9 August 2012

~APA KATA MEREKA~

KATA RAKAN FB ANAK JATI MALAYA

"faham elok2....bersama kafir ,MCA ,MIC, PKR,PAT CINTA MALAYSIA,DAN LAIN2 TIDAK MENGAPA WALAU PUNG KAFIR2 INI TIDAK MAHU HUDUD TAPI MENERIMA ISLAM ,SEBAGAI UGAMA RASMI MALAYSIA...TETAPI DAP TIDAK TERIMA,,ISLAM SEBAGAI UGAMA RASMI ...MAKA JANGAN KELIRU KAN RAKYAT ..DENGAN SOALAN ,MACAM MANA MCA ,MIC DAN LAIN2...Masuk dalam otak hanya DAP jer yang haram..ULAMA PUTUS KAN...JANGAN SPIN..CHUA SOLEK POTONG ..LAN..!!!!!! LAH DAN SEBAGAI NYA..SPEAK THE TRUTH...CIAKAP YANG BENAR...TAKBIIRRRRR "


BAGAIMANA PULA KATA ULAMA2 DI MALAYSIA...

KITA PERGI PADA KATA2 USTAZ FATHUL BARI


Fathul Bari meminta rakyat Malaysia khususnya yang beragama Islam meneliti semula sejarah penubuhan parti Pas, UMNO dan DAP supaya dapat memahami pendekatan yang dibawa setiap parti.Sementara di Kota Bahru, Kelantan pula selepas Pengasas Pondok Geting, Tumpat, Abdullah Sa'amah semalam menegaskan adalah haram umat Islam menyokong DAP, seorang lagi tokoh agama hari ini mengingatkan umat Islam tidak boleh sama sekali menyokong mana-mana golongan atau parti bukan Islam yang tidak menerima pemerintahan Islam.

Mufti Pahang, Datuk Abdul Rahman Osman berkata, adalah haram dan berdosa bagi umat Islam menyokong parti yang secara terang-terangan menentang penubuhan negara Islam dan hukum hudud.

KESIMPULAN AJM ADALAH SEPERTI YANG BERIKUT DAN INILAH YANG TERJADI:


  • INI BARU SEDIKIT KOME WEI,COBE KOME BAYANG BILER 1 MALAYSIA DIPEGANGNYA ...APA AKAN JADI...

DAN DI SINGAPURA PULA BAGAIMANA DISINI AJM DAPAT LAMPIRKAN KATA2 RKN AJM BERBUNYI SEPERTI 


  • " DI SINGAPURA SEKARANG AZA MASIH BOLEH DILAUNGKAN TETAPI CORONG PEMBESAR SUARA TIDAK BOLEH DIHALAKAN KE ARAH LUAR. MURID PEREMPUAN ISLAM YANG SUDAH BALIQ TIDAK DIBENARKAN MEMAKAI HIJAB. YURAN PERCUMA YANG DAHULUNYA HAK ORG MELAYU SUDAH DILENYAPKAN...
    MAHUKAH KITA RAKYAT MALAYSIA JADI SEPERTI NEGARA MEREKA.. KITA HARUS BERSYUKUR DENGAN PEMERINTAHAN BARISAN NASIONAL DARI DULU HINGGA SKRG..."
UTK LEBIH INFO KLIK SINI

PESANAN AJM:SEDARLAH BANGSAKU ...KITA BANGKIT MENENTANG MEREKA BUKAN KERANA NAMANYA TUT TUT TUT ,KITA BANGKIT MENENTANG MEREKA KERANA MEREKA BENCI AKAN ISLAM DAN TIDAK SUKA AKAN ISLAM...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...