Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday 26 May 2013

KECOH...PERGADUHAN DI FESTIVAL BELIA PUTRAJAYA !!!Dalam kemeriahan sambutan Festival Belia Putrajaya 2013, penganjur turut menganjurkan aktiviti dan program yang ada seperti sambutan Hari Belia Negara tahun lepas. Antara aktivitinya adalah Muay Thai yang terdapat dalam segmen Fit and Fitness. Bertempat di hadapan Galeria dan di perkarangan jalan utama, gelanggang Muay Thai amat mudah untuk dikunjungi. Berlangsung selama 2 hari iaitu 25 dan 26 Mei pasti menjanjikan aksi-aksi dan pertarungan yang hebat.

Peserta yang terlibat terdiri dari yang amatur hinggalah yang bertaraf professional turut serta dalam pertarungan yang diadakan selama dua hari ini.

KJ BUAT GILA KE APA NIH!!! MENTERI BELIA DAN SUKAN LANGGAR MAT REMPIT !!!Malam ketiga Festival Belia Putrajaya 2013 gempar dengan bunyi motosikal yang menyertai pertandingan Drag Race yang berlangsung di belakang Istana Kehakiman Putrajaya. Perlumbaan yang bermula sejak siang hari ketiga festival ini berlangsung, pada malamnya telah dilancarkan secara rasmi oleh YB. Khairy Jamaluddin Menteri Belia dan Sukan Malaysia.

Perjumbaan yang terbagi kepada beberapa kategori seperti 4 stroke, 2 stroke dan Terbuka ternyata menarik minat anak muda yang gemar dengan sukan lumba motorsikal. Drag Race ini adalah perlumbaan motorsikal yang mengunakan trek lurus dan kiraan masa bagi menentukan pemenang bagi setiap perlumbaan.

Pada malam perlancaran ini YB Khary Jamaluddin yang datang bersama isterinya Puan Nori Tun Abdullah turut melepaskan pelumba dan baca seterusnya...

PANAS DAN GEMPAR !!! RONNIE LIU HADIR FESTIVAL BELIA PUTRAJAYA UNTUK UBAT HATI YANG LUKA....???
Kelibat bekas exco Pakatan Selangor, Ronnie Liu di Festival Belia Putrajaya 2013 telah menimbulkan banyak persoalan. Ramai yang berpendapat, Ronnie Liu hadir hanyalah semata-mata untuk memberikan sokongan kepada program anjuran kerajaan.

Ada juga yang berpandangan sinis bahawa kehadiran orang kuat DAP Selangor itu hanyalah semata-mata kerana mahu melepaskan rindu dendam akibat dari kegagalan Pakatan menawan Putrajaya.

Namun yang paling melucukan, ada juga yang beranggapan bahawa Ronnie Liu hadir ke Festival Belia Putrajaya ini adalah diatas jemputan Menteri Belia dan Sukan yang baru iaitu Khairy Jamaluddin.

Walau apapun pandangan yang dilemparkan terhadap kehadiran wakil DAP di Festival anjuran Kerajaan ini, ia sebenarnya membuktikan bahawa Festival Belia Putrajaya 2013 telah berjaya menarik minat pelbagai pihak.

Ronnie Liu sendiri tanpa segan silu meramaikan program kerajaan.., itu belum lagi dikira penyokong Pakatan yang hadir tanpa sebarang lambang parti..

Apapun.., Festival Belia Putrajaya 2013 harus disokong kerana ia adalah untuk generasi masa depan Malaysia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...