Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday 18 June 2013

PANAS HANGIT !!! BANGANGNYA PEMIMPIN PAS SAMPAI KENA SOUND LAGI DALAM DEWAN !!!Pemimpin-pemimpin Pas Kelantan ditempelak kerana masih menabur tuduhan dan cuba meracun fikiran rakyat dengan dakwaan kononnya Kerajaan Pusat menganaktirikan negeri ini daripada menerima pelbagai jenis bantuan.
 
Wakil rakyat Barisan Nasional (BN) kawasan Nenggiri, Yusof Mat Ghani berkata, ia adalah tuduhan tidak berasas jika melihat kepada laporan Kementerian Kewangan yang menunjukkan Kelantan merupakan penerima bantuan terbanyak daripada Pusat di Pantai Timur berbanding Pahang dan Terengganu.

Selain itu katanya, bantuan Pusat sebanyak RM381 juta yang dikeluarkan tahun lalu telah dimasukkan terus ke dalam akaun Kerajaan Pas Kelantan, justeru tidak timbul masalah Kelantan diabaikan seperti yang didakwa.
"Macam mana jadi anak tiri kalau Kelantan menerima bantuan lebih banyak daripada Pahang yang hanya menerima RM359 pada tahun lalu, manakala negeri jiran kita, Terengganu hanya menerima RM277 juta setahun.

"Semua wang ini pula diberikan secara terus kepada Kerajaan Pas Kelantan melalui pelbagai sektor malah ia adalah bantuan yang diberikan setiap tahun," katanya ketika membahaskan Titah Ucapan Sultan Kelantan, Sultan Muhamad V, pada Sidang Dewan Undangan Negeri di sini hari ini.

GEMPAR !!! VIDEO PANAS SYIAH DI KLANG TERSEBAR !!!

Teman begitu Mengharapkan satu tindakkan tegas dari pihak kerajaan agar perkara sebegini dapat dibendung.Jangan hanya tangkap kemudian dilepaskan... itu Hanya satu cara memuaskan hati. Buat satu tindakkan yang lebih diharapkan oleh si Pelapor .


Video yang berskala 5 Minit yang di muatnaik diyoutube ini didakwa markas melayu syiah yang bertempat di Klang, cuba kita teliti akan kebenarannya!

Video pelancaran markas Syiah Melayu di Klang, Selangor - 2013

Video ini setelah dikongsi oleh salah seorang pengikut SYIAH MELAYU dan diupload pada tarikh 12 JUN 2013

Perhatikan :
1. Cara Syiah Melayu - Iqamat (minit 1:33)
2. Cara Solat Syiah - Solat (minit 2:28)
3. Cara Mereka Bersalaman - Bila Bertemu Sesama Ahli (minit 3:10)

Mohon tindakan pihak berwajib atasi penyebaran ajaran sesat Syiah secara diam di Malaysia yang semakin berkembang.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...