Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday 10 September 2012

~WELCOME TO SELANGOR!! CUCI 10 KALI PERCUMA SEKS 1 KALI!!~Di Sunway Mentari umpamanya, kita boleh berkata, sebuah rumah urut (atau rumah pelacuran) dan sebuah kedai mencuci kereta di sana telah memberikan erti baru kepada ‘Program Kesetiaan Pelanggan”. 
Caranya begini…jika seorang pelanggan membasuh kereta sebanyak 9 kali, dia layak mendapat seks percuma di rumah urut berkenaan untuk cucian pada kali yang ke-10. 
Wow….hebat….sebijik macam klip video Special Offer….tukar tapak kasut…free massage bersama Chantell…beli baju bundle…free massage bersama Olga….beli kueyteow….free massage bersama Syakiraaaaa… 
Itu dalam klip…di Sunway Menteri…betul-betul berlaku! 
Persahabatan dan kerjasama antara rumah urut berkenaan dengan kedai cuci kereta itu telah berlangsung selama 3 bulan. 
Kes itu diketahui melalui serbuan yang dilakukan pukul 9 malam, Isnin lalu oleh Unit Bidang Keberhasilan Utama Negara (NKRA) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Selangor yang diketuai ASP Emmi Shah Fadhi. 
Tidak berapa lama selepas penahanan dilakukan, polis menjumpai beberapa kad kesetiaan pelanggan milik sebuah kedai mencuci kereta. 
“Untuk mendapatkan ‘extra offer’ itu, pelanggan perlu menghantar kereta mereka untuk dibasuh sebanyak 9 kali dalam tempoh masa tertentu, untuk cucian kali ke-10 akan melayakan pelanggan itu mendapatkan khidmat seks percuma,” kata Emmi seperti yang dilaporkan dalam akhbar The Malay Mail. 
Kalau tidak mahu menghantar kereta dan hanya berminat untuk seks, maka perlu membayar antara RM130 hingga RM180. 
Dalam serbuan itu, seramai sembilan pelacur dan pegawai khidmat pelanggan warga Vietnam antara umur 18 hingga 28 tahun ditahan. 
Polis Selangor sudah melakukan 4,220 serbuah antara Januari hingga Ogos tahun ini di mana seramai 2,394 wanita yang terbabit dalam aktiviti maksiat dan pelacuran ditahan. - MyNewsHub 
Daripada jumlah itu, 214 merupakan waniat warga tempatan manakala 2,090 warga asing.

~PENGHAPUSAN ASET MELAYU OLEH CINA RASIS DAP LAKNAT!!!~~UMNO sejak penubuhannya dahulu telah membuktikan keupayaan Melayu dalam mentadbir negara berbilang kaum dengan mengutamakan kepentingan bangsa Melayu dan ugama Islam sebagai majoriti, dan dalam masa yang sama tidak meminggirkan kaum-kaum dan ugama-ugama lain. Perkongsian kuasa Melayu UMNO dengan MCA dan MIC yang mewakili dua lagi kaum terbesar di Malaysia, serta parti-parti lain yang lebih kecil, adalah sesuatu yang amat dikagumi di dunia, dan telah memberikan keamanan kepada Malaysia sejak sekian lama. Banyak negara mahu belajar dari Malaysia formula perkongsian kuasa ini, tetapi mereka gagal melaksanakannya. Keamanan dan kestabilan politik telah memberikan Malaysia peluang yang amat baik untuk memajukan negara dan Malaysia kita sudah lama keluar dari kelompok Negara Ketiga dan sedang menuju ke arah negara maju. Berpusu-pusu rakyat asing datang menumpang mencari rezeki di Malaysia.UMNO jugalah yang telah mengilhamkan dan memajukan Felda. Felda kini dikenali sebagai badan pertanian yang terbesar di dunia dan semakin maju dari masa ke semasa. Felda inilah yang telah membantu ramai Melayu keluar dari kepompong kemiskinan, dan anak-anak Felda kini tidak lagi terpinggir malah ramai dari mereka telah jauh ke hadapan berbanding rakyat biasa yang lain. Selain dari memberi pendapatan tetap dan memuaskan untuk keluarga Felda, ia juga telah memberikan banyak peluang pekerjaan sehinggakan pekerja-pekerja asing begitu ramai diperlukan.

Kedua-dua UMNO dan Felda diterajui oleh Melayu untuk Melayu sendiri. Ia digeruni oleh bangsa-bangsa lain dan negara-negara lain. Ia menjadi contoh kepada banyak negara yang kurang maju untuk mereka membangunkan negara mereka sendiri. Apa tidaknya, Malaysia hanya negara yang kecil berbanding dengan jiran-jiran seperti Indonesia dan Thailand, tetapi Malaysia menjadi pengeluar getah dan sawit utama di dunia- semuanya adalah kerana sistem perladangan terancang dan tersusun melalui Felda.

Malangnya, segelintir Melayu sendiri cuba menjatuhkan UMNO dan Felda. Golongan ini sebenarnya tahu kebaikan dan kepentingan UMNO dan Felda untuk Melayu, namun kerana sikap hasad-dengki sesama bangsa yang memang telah lama wujud dalam masyarakat Melayu, mereka sanggup berkerjasama dengan pihak-pihak lain untuk memburukkan UMNO dan Felda. Demi agenda peribadi mereka, mereka sanggup hilang keistimewaan yang dimilikki oleh kaum Melayu, bak kata orang, "marahkan nyamuk, kelambu dibakar".

Melayu tidak menguasai sebarang perniagaan, kecuali perniagaan pasar malam. Melayu tidak menguasai sektor-sektor pembuatan, pembinaan, perkhidmatan, perikanan, perlombongan, pembalakan dan lain-lain. Mengapa satu-satunya yang ada - itu pun dengan bantuan UMNO dan kerajaan- masih hendak dimusnahkan?

Yang ironik dan sedihnya, perbuatan memburukkan UMNO dan Felda hampir semuanya datang dari Melayu sendiri, bukan kaum lain. Mungkin kaum lain seperti Cina sedar bahawa Melayu, yang merupakan masyarakat majoriti di Malaysia, perlu mempunyai kuasa membeli; jika tidak, siapa yang akan membeli barangan dan perkhidmatan mereka. Tetapi Melayu tidak boleh melihat Melayu lain senang, Melayu lebih rela melihat kaum lain kaya-raya asalkan bukan bangsa mereka sendiri!

Memang ada kelemahan atau isu dalam UMNO atau Felda. Tetapi sepatutnya tumpuan rungutan atau bantahan ditumpukan kepada kelemahan atau isu berkenaan untuk sama-sama diperbaiki, bukannya menuduh itu-ini tanpa asas.

Mereka inilah sebenarnya pengkhianat bangsa dan negara. Tidak kira apa topeng perjuangan yang mereka pakai, samada topeng ugama, "Bersih" atau apa saja, tujuan mereka hanya satu: menjatuhkan UMNO dan apa saja yang berkaitan dengan UMNO seperti Felda.

Sudah sampai masanya Melayu menyedari hakikat ini dan menentang perjuangan palsu yang hanya mahu menjatuhkan Melayu sendiri. Sejarah telah banyak membuktikan bahawa kejatuhan Melayu adalah kerana Melayu sendiri. Kita perlu belajar mengenal musuh sebenar dan bukannya saling menjatuhkan sesama-sendiri kerana jika kita menang sekali pun, kita hanya akan menang bersorak sedangkan kampung kita tergadai.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...