Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday 12 October 2012

~KUAT TAK KUAT KRONINYA JOM KITA LAYAN!!!~

APABILA BERCERAMAH SEOLAH2 DIA SEORANG LAH YANG SUCI DRPD DEBU.ITU SAHAJA UNGKAPAN DR BIBIR AJM.KENAPA ANAK JATI BERKATA SEDEMIKIAN ,TENGOKLAH PADA SURAT YANG ADA DI SELITKAN DIBAWAH INI,SIAPA YANG LEBIH KRONINYA ZAMBRY ATAU NIZA SENDIRI...SENDIRI PIKIOR LAR YOB .

MANAKAN TIDAK BILER DIPENTAS CERAMAHNYA SEGALA YANG BURUK TERUS DILEMPAR PADA DR ZAMBRY ABD KADIR,KALAU KITA PON CONFIRM MARAH...HANYA TUHAN SAHAJA YANG TAHU APA YANG BERADA DI HATI MB KETIKA ITU..


APA YANG ANAK JATI NAK CERITAKAN PADA KALIAN SEBENARNYA ADALAH SALAH SATU CERITA IAITU SALAH GUNA KUASA SALAH SEORANG MB PAKATAN RAKYAT YANG MEMERINTAH PERAK SELAMA 11 BULAN .


MAKIN DIKUPAS MAKIN HAMPAS...KIH KIH KIH...MANAKAN TIDAK SETIAP FITNAH NYA DAPAT SAHAJ DITANGKIS .ANTARA FITNAH NIZAR TERHADAP DR ZAMRY ADALAH  SEPERTI YANG ADA DLM BLOG INI IALAH:


"Contohnya isu ancak, gedegung gedegang dia fitnah Dr Zambry dan mufti perak tapi rupanya dia sendiri pun tak tau ancak tu macam mana. Bab ancak tu boleh tengok muka bingung nizar kantoi dalam sidang DUN bila Dr Zambry terangkan maksud ancak dalam bahasa melayu.

Yang keduanya pulak isu Kilang Vale, rupanya masa nizar jadi mb lagi nizar dah takder masalah nak terima kilang Vale ni di perak. Bila dah kantoi, dia buat muka toyer cari isu lain pulak.

Tak cukup nak fitnah Dr Zambry, dia fitnah pulak isu rumah ibu Dr Zambry. Isu tu pun dah dijawab dalam sidang DUN. Muka dia merah membabi bila Dr Zambry jelas kan perkara yang sebenarnya.

Perangai yang suka menyondol macam babi ni memang dah jadi tebiat Nizar, dia kira nak populariti jer. Dia bukan kira benda tu fitnah ke atau aib kan orang ke."


HAH MALAS NAK BELETER LEBIH2 SEBENAR NYA KOME TENGOK SAJA PADA LAMPIRAN NI SIAPA YANG ELBIH KRONI SEBENARNYA..

MANAKAN TIDAK,DIA SELAKU MB PADA KETIKA ITU TELAH MENGARAHKAN UPEN SUPAYA PROSESKAN PERMOHONAN PROJEK MEMBAIKI DAN MENAIK TARAF JALAN DI LEKIR.BUKAN ITU YANG AJM NAK BEBEL SEBENARNYA TETAPI TAK KAN PROJEK SEKECIL NI PON TAK BOLEH NAK BUAT TENDER SECARA TERBUKA MUNGKIN ADA LAGI YANG BOLEH BERI HARGA ISTIMEWA KN.

MALAS NAK BELETER PANJANG2 KOME TENGOK JE KAT BAWAH NI SURAT NYA...BUKTI!!!LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...