Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday 3 September 2012

~JOM!!! Sertailah Konvoi Merdeka Raya~

Alhamdulillah kita masih berada di bulan syawal dan bulan kemerdekaan.Jom kita ramai-ramai memeriahkan konvoi merdeka raya anjuran Kemudi dan Krt.Bagi yang berminat insyallah boleh terus berhubung dengan Pak Abu di talian 0193525456 ..

segala butiran program adalah seperti yang berikut:~sumbangan diharap kan meringan kan beban pembinaan Rumah Perlindungan PAKKP~

Rumah Perlindungan PAKKP adalah dalam pembinaan dan boleh menampung 4 keluarga yang memerlukan dalam satu-satu masa. Kos pembinaan dianggarkan sebanyak RM 16,000.00 dan sokongan dan bantuan anda sangatlah dihargai dan didahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih. 

Semoga tuan/puan bermurah hati untuk menderma dan Allah jugalah yang akan membalas budi baik kalian... Insya-Allah. 

utk sumbangan boleh klik di sini


~Pohon Sumbangan untuk pembedahan Jantung~

Alhamdulillah syukur kita masih diberikn peluang utk terus hidup dan berbakti kepada agama bangsa dan negara.Bagi pihak Anak Jati Malaya ,saya dgn rendah diri merayu pada kalian semua agar boleh menderma kepada keluarga pesakit.Utk lebih info klik sini.

Segala bantuan yang disalurkan amatlah dihargai.Hanya tuhan yang boleh memberi anda ganjaran...insyallah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...