Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday 15 August 2013

PANAS !!! SEBAB UTAMA NAZRI AZIZ LANTIK ANAKNYA ADI PEGAWAI KHAS DIA ???Perlantikan Nedim Nazri Aziz anak kepada Menteri Pelancongan, Nazri Aziz sebagai Pegawai Khas di Kementerian yang diterajui oleh Nazri sendiri iaitu Kementerian Pelancongan telah dipertikaikan oleh banyak pihak.

Malah ianya turut dipertikaikan oleh penyokong UMNO sendiri dengan mempersoalkan apa rasionalnya Nedim dilantik sebagai Pegawai Khas yang gajinya tidaklah seberapa itu sedangkan Nedim sendiri menguasai beberapa perniagaan yang memperolehi pendapatan jauh lebiih baik.. sila baca di ( SINI )

Ada juga yang mempertahankan tindakan Nazri itu dengan alasan peruntukan di Kementerian Pelancongan itu adalah tinggi jadi mana mungkin Nazri menghabiskannya seorang, jadi beliau perlu bantuan anaknya untuk menghabiskannya.. macam kec Lembu dululah.. habis seluruh anak beranak depa heret.

Prihatin dengan persoalan yang telah dibangkitkan itu, Nazri Aziz tampil menjelaskan segalanya..

Katanya perlantikan anaknya itu sebagai Pegawai Khas Kementeriannya bukalah satu nepotisma kerana anaknya itu tidak dibayar gaji oleh Kerajaan.

Beliau perlukan bantuan anaknya itu untuk merapatkan hubungannya dengan pengundi dari Generasi Y.. (contohnya macam gambar kat atas tu la..)


UMAT ISLAM SEDANG DIPERMAINKAN!! SAMPAI BILA KITA HARUS MENDIAMKAN DIRI !!!Aku pon Makin pelik dengan undang-undang Malaysia ni sekarang. Buat bagi orang Melayu Islam Marah lepas tu senang-senang minta maaf .Apa ni.

Siapa yang jaga bahagian ni.Mana kamu .Takkan kamu nak mendiamkan diri sahaja disaat umat Islam sering dipermaikan sentimen agama dari penggunaan Khalimah Allah nya ,dan berbagai lagi.
Sehingga kini bangsa lain menggunakan rumah Allah s.w.t pon sanggup kamu diamkan

Tolonglah jadi jantan sikit dalam hal ini.Orang Melayu islam nak kan ketegasan dala hal-hal ini.
Baca SINI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...