Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday 16 July 2013

SAMPAI BILER BLOGGER PRO UMNO/BN KENA JADI KULI PAK MENTERI DAN KAKI BODEK DALAM UMNO???

Dah Lama Rasanya Anak Jati Berfikir supaya Para Blogger Pro UMNO/BN disatukan atas dasar Alif Ba Ta iaitu Agama Bangsa Dan Tanah Air

Apa Yang Anak Jati Malaya ingin sarankan Pada Sahabat-sahabat blogger Pro UMNO/BN.Sudah2 la Kita Bercakaran sesama sendiri.Sampai Bile kita harus dipisahkan dengan identiti blogger yang bertuan dan tidak bertuan dalam erti kata polong tidak Bertuan.

Sampai Biler ,Anak Jati sudah menampakkan perpecahan yang begitu ketara akibat daripada pelbagai agenda .Al Maklumlah masing-masing ada tujuan nya. Nak Dekat Pemilihan UMNO macam Boleh jadi.

Yang menjadi harapan Anak Jati Malaya adalah semasa Mesyuarat Agung UMNO nanti tolong la bawak saranan yang dikemukan oleh Anak Jati Malaya.

Yang Pertamanya ,Sudah sampai masanya Kita Blogger-Blogger Pro UMNO dan BN disatukan dibawah satu bumbung.Sebagai Contoh berkemungkinan UMNO perlu mencari seramai yang mungkin untuk berjuang bersama UMNO khususnya Blogger yang masih baru dan lama.Mungkin boleh kita panggil mereka duduk berbincang apa kehendak mereka dan kemungkinan didaftarkan atas nama Blogger ABATA yg Ditunjangi UMNO.Di masa perjumpaan nanti tolonglah jangan menunjuk lagak hero dalam UMNO kononnya kau la yang berjaya menyatukan kumpulan ini.

Yang keduanya,sudah sampai masanya UMNO mungkin boleh memberi sedikit saguhati atau majlis Meraikan petugas Blogger Pro BN yang telah bertugas semasa PRU 13 yang lepas. Pengalaman mematang kan Anak Jati sehingga Ditipu oleh satu organisasi yang dikatakan Gah.Sampai Bila umno nak buat macam ini,dah nak dekat PRU barulah mencari Bloggger untuk membantu.Lepas PRU Call Pon Tak Angkat .

Tolonglah Dengar Saranan Blogger Kecil INI.TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...