Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday 21 December 2012

~DITEMUI !!!Kem Tentera Bawah Tanah Terbesar Di Dunia~


Terletak di Sweden, Muskö merupakan kemudahan ketenteraam bawah tanah terbesar di dunia. Ia digunakan sebagai Pangkalan Angkatan Laut Sweden.


Info Ringkas:

- Pangkalan tentera Musko dibina di bawah gunung batu granit, yang dikatakan mustahil untuk dihancurkan oleh meriam, bom penghancur bunker malahan bom berskala nuklear sekalipun.

- Musko digunakan untuk pembuatan kapal Fregat, Kapal Perusak dan kapal selam mempunyai dermaga terpanjang mencapai 350 meter.

- Terdapat juga tempat membaiki kapal, kedai makan, berek, mall, bilik mesyuarat dan pelbagai lagi, semuanya di bawah gunung.

- Selain itu, ia juga mempunyai sebuah hospital khas untuk tentera dengan kapasiti 1000 buah katil.

~Saya Sokong TeAM BOLA SEPAK PERAK!!!~Menjelang esok perlawanan bola sepak antara KEDAH dan PERAK.Saya menyeru kepada semua penyokong kuat seladang iaitu penyokong PERAK untuk menyokong PERAK dalam perlawanan yang diberitakan esok malam...


pastikan mengkome2 sokong PERAK

insyallah PERAK pasti menang ...amin..!!!
kejor yop kejor slogan kami...


~CARA MUDAH SENYUM DITEMUI!!!~


eheheh...bayang kan lah jika semua diantara kita didalam keadaan yang tidak gembira dan happy,cuba lihat gambar diatas bagaimana .Satu alat khas direka untuk membuat org yg tak ceria bertukar kepada gembira dan seronok..

hehe... :) :) :) :) :)

Senyumkan Budi Bahasa Rakyat Malaysia


dalam islam ada kata senyum itu sedekah

hah ni pulak apabila terlebih senyum tengok apa sudah jadi...

~PELIK!! Anak Perempuan Disuruh Memilih Lelaki Untuk Disetubuhi Sebelum Berkahwin [Mesti Baca]~


Ketika seorang gadis telah memasuki usia 15 tahun, maka orang tua mereka akan mendirikan sebuah “Pondok Cinta” untuk menghabiskan malam dengan remaja lelaki lain dari komuniti mereka. Itulah sebuah tradisi khusus Suku Kreung di Kemboja.

Suku Kreung adalah suku terpencil bertapak di timur laut Kemboja yang sangat terbuka dalam soal berkaitanhubungan seks. Ketika seorang gadis mencapai pertengahan remaja, orang tuanya akan mendirikan sebuah pondok kecil dan menyuruh anaknya menghabiskan malam dengan mana-mana remaja lelaki yang disukainya, sehinggalah bertemu cinta sejati dan seterusnya melangsungkan perkahwinan.
Suku ini percaya bahawa ini adalah cara terbaik untuk mencari calon suami yang sesuai bagi anak gadis mereka. Mereka juga percaya melalui kaedah ini, hubungan akan bertahan lama dan penuh dengan kasih sayang. Gadis Kreung amat peka tentang seks, mereka tahu bagaimana cara menghadapi lelaki. Mereka tahu apa yang mereka mahukan ketika menjalin hubungan dengan lelaki.
Begitulah cara bagaimana suku Kreung menangani remaja perempuan mereka. Menurut mereke, di zaman modem ini di mana penceraian dan pemerkosaan berleluasa dalam masyarakat, suku Kreung tidak pernah mengalami masalah tersebut dalam komuniti mereka. Kini di wilayah ini, kesedaran tentang seks yang selamat tersebar luas, iaitu dengan penggunaan kondom.
Nang Chan adalah seorang gadis remaja berusia 17 tahun dan sekarang tinggal di “Pondok Cinta” di halaman belakang rumah orang tuanya. Mari kita lihat pandangan gadis ini tentang pondok cintanya:

“Ketika ada remaja lelaki datang untuk bermalam dengan saya, jika saya tidak mahu mereka menyantuh saya, meraka tidak akan lakukan sama sekali. Kami hanya berbual-bual dan tidur sahaja. Tapi, jika saya bertemu dengan lelaki lain dan kami berdua saling mencintai, maka saya akan lakukan “hubungan intim” dengannya di pondok saya.
Tetapi, jika saya berhenti mencintainya dan bertemu dengan remaja lelaki lain yang lebih menarik, saya akan berhenti melakukan hungan seks dengan teman saya. Saya berpindah ke pondok ini ketika berusia 15 tahun, pada masa itu saya memiliki empat teman lelaki.
“Saya tidak pasti berapa ramai remaja lelaki yang datang bermalam di pondok saya. Mungkin dalam dua atau tiga orang buat masa ini. Saya rasa tidak ada kemestian dalam melakukan hubungan seks lelaki hanya kerana mereka tidur di samping saya. Kami perempuan sangat menitikberatkan cinta sejati sebelum sesuatu hubungan intim terjadi.
“Saya risau tentang kehamilan. Tetapi orang tua kami telah menerangkan dengan jelas bagaimana untuk menghindari kehamilan dan melakukan seks dengan lelaki yang benar-benar kami cintai. Jika ada seorang gadis yang hamil dengan lelaki yang tidak mencintainya, tetapi jika ada lelaki lain yang mencintai gadis itu, jadi lelaki tersebut akan berkahwin dengannya dan mengambil bayi yang dilahirkan sebagai anak sendiri”.

credit: http://penpatah.blogspot.com/2012/10/pelik-anak-perempuan-disuruh-memilih.html

~LAWAK HABIS !! OPERATOR MEK DI KENA BULI DENGAN PELANGGAN !! ~Samad : "halooo...mekdi?

~McD : "iye...nak pesan apa?

•Samad : "ayam ada?"

~McD : "ada..."

•Samad : "boleh beradu dgn ayam laga
sy x?"

~McD : (tutup telefon)

•Samad : "hallo mekdi ke ni?"

~McD : "iya betul.. Oow ini yg tadi
telefon yeee!!!

•Samad : " nk tanya makanan ini... ayam
ad lagi?"

~McD : "ada...!!!"

•Samad : "nasi...dgn eskrim ada?"

~McD : "msh ada..."

•Samad : "kesian sekali tak laku yaaa..."

~McD : "dasar orang gilaaaa!!!" (Tutup
telefon)

•Samad : "hallo mekdi?"
~McD : "orang gilaaa kau jgn main2
yaaa !!!"

•Samad : "iya... maaf mau tanya, buka
24 jam yaa?"

~McD : "iya... kenapa nak pesan pape?"

•Samad : "tak... cuma kesian tak tidur
tidur nih..."

~McD : (baling telefon)

•Samad : "hallo ini mekdi?"
~McD : "kau jgn lebih2, sy cari sy blasah
baru ko tau..!!! (mulai marah)"

•Samad : "maaf... serius sekarang mau
pesan makanan niih"

~McD : " haa cmtu laa.. jangan main2
lagi yaa ... Pesan apa?"
•Samad : "bubur kacang hijau ada
tak ???"

Mcd~ (Kejang... Mulut Berbuih....
Dan Pengsan seketika..)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...