Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday 25 September 2012

~BILA USTAZ KAZIM BELA DR. MAHATHIR BERHUBUNG HUKUM HUDUD!!!~


Ustaz Kazim Elias merupakan antara penceramah agama yang seringkali mendapat audiens yang ramai sungguhpun dia tidak menjanjikan bulan bintang mahupun janji-janji politik yang maha hebat sepertimana yang dilakukan oleh Anwar Ibrahim.

Dan walaupun Kazim Elias merupakan orang PAS, tetapi banyak ceramah dan kelas agamanya, Kazim tidak seperti penceramah PAS yang tidak dapat membezakan antara politik Islam dengan politik Zionis sehingga main pukul rata bahawa politik dan Islam tidak boleh dipisahkan.

Kebelakangan ini, para propaganda Pakatan Rakyat sehinggakan blogger-blogger PAS yang tidak tahu menahu pun, turut memanjangkan sembang bohong musuh-musuh Islam yang dibiayai oleh Zionis, kononnya Mahathir menentang hukum hudud dan Islam.

Itu kempen yang sedang diperhebatkan oleh konco-konco Zionis yang mahu memecahbelahkan umat Islam dan berusaha untuk melaga-lagakan kepimpinan yang dilihat mampu menggagalkan usaha Zionis menjajah dan menjarah negara ini.

Dan berikut adalah penjelasan yang diberikan oleh Kazim Elias berhubung pertemuannya dengan Tun Dr. Mahathir Mohammad berhubung hukum hudud dan Islam yang kononnya ditentang dan dimusuhi oleh bekas Perdana Menteri itu.

Anda saksikanlah sendiri.... di laman web ini

~SAH SEMALAM NAJIB UMUM PRU PADA PG SEMALAM~KUALA LUMPUR: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak hari ini mengadakan majlis taklimat tertutup dengan Ahli Parlimen Barisan Nasional (BN) di bangunan Parlimen di sini.

Taklimat tertutup kira-kira 45 minit yang bermula pada jam 8.45 pagi itu dihadiri anggota Parlimen daripada parti-parti komponen BN termasuk jemaah menteri

 Persidangan Dewan Rakyat untuk Mesyuarat Ketiga Penggal Kelima di Parlimen. - BERNAMA
 
 
- adakah Najib dah umumkan pada Ahli Parlimen BN? kena tanya dia la beb .......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...